Valikko Sulje

Russel Crowe kieltäytyi Aragornin osasta

Playlist julkaisi mielenkiintoisen uutisen koskien Peter Jacksonin vuosina 2001-2003 tehtyä Taru sormusten herrasta -trilogiaa. Russell Crowe on vahvistanut huhut, joiden mukaan Aragornin roolia tarjottiin hänelle ennen Viggo Mortensenia. Crowe teki yllättävän tiedonannon Howard Sternin TV- ohjelmassa.

Crowe kieltäytyi Warner Bros:n 100 miljoonan dollarin sopimuksesta. Crowen mukaan hän oli kyllä kiinnostunut tarjouksesta, mutta ei uskonut Peter Jacksonin haluavan häntä Aragornin rooliin. Kaunis mieli ja Gladiaattori -elokuvien tähden mukaan nimenomaan Peter Jacksonin vastahakoisuus sai hänet torjumaan megaluokan tarjouksen. Jacksonin kiinnostus oli tuohon aikaan kohdistunut Viggo Mortensoniin.

Crowen mukaan hän oli tuohon aikaan hyvin kysyttyä tavaraa, ja hänet haluttiin mukaan moneen muuhunkin projektiin. Taru sormusten herrasta filmatisointi osoittautui maailmanluokan menestykseksi ja voitti ennätysmäärän Oscar-palkintoja. Siitä huolimatta Crowen ura jatkui nousujohteisena, ja Mortenson sai osan, joka sopi hänelle enemmän kuin hyvin.  

Asiasta uutisoi theplaylist.net. Tsekkaa koko juttu.     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *