Valikko Sulje

Uusi Bond ilmestyy ensi vuonna

Variety.com julkaisi 12.7.2019 uutisen koskien seuraavaa Bond elokuvaa Bond 25. Bondin julkaisuajankohta on vielä epäselvää, mutta aikataulun mukaan saamme elokuvan valkokankaille 3. huhtikuuta 2020. Christoph Waltz palaa Blofeldin rooliin. Christopher Waltzin nähtiin edellisen kerran Bond rainassa Spectre. Blofeld ei ole uusi hahmo Bond-elokuvien sarjassa. Aiemmin Blofeldia ovat esittäneet Max von Sydow ja Telly Savalas. Christoph Waltz on kaksinkertainen Oscar voittaja. Tämä monipuolinen ja muuntautumiskykyinen saksalainen sai sivuosaoscarit elokuvista Django Unchained ja Inglourious Bastards. Viimeisimmät roolit hänellä ovat olleet Foxin flopanneessa scifi-seikkailussa Battle Angel sekä Georgetown-elokuvassa.

Uutta Bondia kuvataan paraikaa Lontoossa. Roolinsa uusivat myös Daniel Graig, Ralph Fiennes, Lea Seydoux ja Naomie Harris. Daniel Graig näyttelee Bondia nyt viidennen kerran, vaikka huhut ovat kertoneet hänen lopettamisaikeistaan. Ohjaajan paikalle istahtaa Cary Joji Fukunaga. Katsojalle esitetään myös aivan uusia näyttelijöitä. Näistä merkittävimpiä ovat Oscar voittaja Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ben Whishaw and Rory Kinnear.

Asiasta uutisoi variety.com. Tsekkaa koko juttu.     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *