Valikko Sulje

Odotetuimmat elokuvat vuonna 2020

Screenrant.com on listannut kaikkien tunteman elokuva-arkiston IMDb:n 10 odotetuinta elokuvaa vuodelle 2020. Kuluvasta vuodesta on tulossa elokuvateollisuudelle taloudellisesti kaikkien aikojen menestyksekkäin. Huippuleffojen määrä on paisunut todella isoksi. Jos kuitenkin halutaan nostaa muutamia ylitse muiden voi perehtyä tähän kirjoitukseen. Disney-yhtiön nykyisin omistama Marvel ja kilpaileva DC-comics julkaisevat kumpikin kaksi elokuvaa. James Bond tekee paluun Daniel Graigin tähdittämänä elokuvassa No Time to Die. Myös Christopher Nolan ja Edgar Wright tuovat elokuvia valkokankaalle. Artikkeli perustuu IMDb:n käyttäjämääriin ja eri artikkeleiden suosituimmuuteen.

Dwayne Johnson ja Jason Statham irrottautuivat Fast & Furious projektista, mutta tämä ei pysäyttänyt Vin Dieseli paluuta Dominic Toretton rooliin Fast & Furious sarjan kahdeksannessa jatko-osassa. Sivuosansa elokuvassa uusivat Michelle Rodriguez, Jordana Brewster ja Tyrese Gibson. Mark Millarin sarjakuviin perustuva Kingsman saa niin ikään jatkoa Colin Firthin ja Taron Egertonin tähdittämänä. The King’s man -elokuvassa Ralph Fiennes esittää Duke of Oxfordia, joka saa tehtäväkseen pelastaa maailma nerokkailta rikollisilta. Viime vuosina scifi- ja fantasiaelokuvien tekijänä kunnostautuneen Denis Villeneuven muistamme elokuvista Arrval ja Blade Runner 2049. Nyt hän on tarttunut projektiin siirtää Frank Herbertin Dyyni-novelli elokuvan muotoon. Villeneuven versiossa scifi-klassikosta pääosia näyttelevät Timothee Chalamet, Oscar Isaac ja Rebecca Ferguson.

Vuonna 2017 ensi-iltansa saanut Wonder Woman saa jatkoa ohjaaja Patty Jenkinsin toimesta. Nimirooliin Wonder Woman 1984-elokuvassa palaa Gal Galdot. Jatko-osa tuo takaisin myös toisen nimekkään näyttelijän Chris Pinesin. Sankarittaren vihollisina näemme uudet hahmot Kristen Wiigin ja Pedro Pascalin. Disneyn Live action animaatiot The Lion King ja Alladdin saavat jatkoa. Uuden esitysmuodon saa muinaiseen Kiinaan sijoittuva Mulan. Mulanin äänenä kuulemme Liu Yifelia. Marvelin supersankarielokuvat kokivat huipennuksen Avengers: End Game elokuvassa. Yksittäisten hahmojen tarinaa kuitenkin jatketaan. Scarlet Johansonin pääosittama Black Widow saapuu elokuvateattereihin toukokuussa.

Daniel Graig saatiin vielä mukaan yhteen James Bond -elokuvaan. Cary Fukunagan No Time to Die on järjestyksessä 25. Bond ja Graigin viides roolisuoritus agenttina. Sivuosaroolissa nähdään Christoph Walzia ja Rami Malekia. Top Gun elokuvasta on kulunut 34 vuotta ja nyt se saa vihdoin jatkoa. Tom Cruise on vanhentunut nuo 34 vuotta, mutta vauhti ei ole yhtään hidastunut. Maverickistä (Tom Cruise) on tullut lennonohjaaja ja hän on saanut uuden suojatin, entisen toverinsa pojan lempinimeltään Rooster.

Sonic the Hedgehog on videopelisarjaan perustuva live-action elokuva, joka sekoittaa animaatiota ja eläviä hahmoja. Menestys on fanien reaktioiden perusteella vielä epävarmaa. Pahiksena Doctor Robotnikin äänenä kuullaan Jim Carreytä. Ykköspaikalla Sreenrantin listalla on jatko-osa Suicide Squadille nimeltään Birds of Prey. Naisvoittoisessa näyttelijäkavalkadissa nähdään Margot Robbieta pääosassa sekä Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett Bell ja Rosie Perez sivuosissa.     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *